Tillbaka till nyheter
Gekås Ullared presenterar designsamarbete med Pernilla Wahlgren

Gekås Ullared presenterar designsamarbete med Pernilla Wahlgren

Den 5 november 2019

Tillbaka till nyheter

Våren 2020 lanserar Gekås Ullared en modekollektion tillsammans med artisten och realitystjärnan Pernilla Wahlgren. Kunderna kan se fram emot en färgglad och blomstrande kollektion med noga utvald kvalitet och passform.

Efter succésamarbetet med Glenn Strömberg har Gekås Ullared nu valt Pernilla Wahlgren som ny samarbetspartner för en modekollektion i varuhuset. Kollektionen gör entré i varuhuset under våren 2020 och innehåller allt ifrån klänningar, kjolar och shorts till blusar, linnen, byxor och jackor.

– Det är viktigt för mig att ha en personlig stil och att känna mig kvinnlig. Jag gillar att sticka ut men utan att känna mig obekväm eller överklädd. Det ska bli fantastiskt roligt att få dela med mig av den känslan till Ullaredskunderna, säger Pernilla Wahlgren.

Pernilla Wahlgrens kollektion blir det andra designsamarbetet som Gekås Ullared gjort under sin 56-åriga historia. Mycket fokus läggs på att personen bakom kollektionen ska träffa rätt med varuhusets målgrupp.

– Att göra ett modesamarbete med Pernilla Wahlgren känns helt rätt för Gekås del, säger vd Boris Lennerhov. Våra kunder är medvetna shoppare som har bra koll på trender, kvalitet och passform. Jag tror att både Pernilla som person och kollektionen som är framtagen kommer att gå hem hos våra kunder.

Pernilla, som är bosatt i Stockholm, hade en lite stereotyp bild av Ullared innan första shoppingbesöket. Något som snabbt ändrades på plats i Ullared.

– Jag är verkligen ett nyfrälst Ullared-fan, säger Pernilla Wahlgren. Jag besökte varuhuset som kund första gången 2016 och inför resan var jag ganska skeptisk. Men precis som alla andra shoppade jag en full vagn och fick skrota alla mina fördomar om detta shoppingpalats i skogen.