Tillbaka till nyheter
Gekås Ullared lanserar digital in- och utcheckning

Gekås Ullared lanserar digital in- och utcheckning

Den 10 november 2023

Tillbaka till nyheter

Med några snabba knapptryckningar på sin mobiltelefon kan Gekås Ullareds övernattande gäster nu enkelt checka in till sitt boende och låsa upp dörren med en digital nyckel. Enkelt, smidigt och garanterat fritt från kö!

Gekås Ullareds boendeutbud har växt från en enkel campingplats till en turistdestination med ett brett utbud av övernattningsmöjligheter och kapacitet att ta emot 4 500 gäster per natt. Nu kan besökarna dessutom checka in och ut digitalt, samt låsa upp dörren med en digital nyckel i mobiltelefonen, i alla olika boendetyper.

– Denna service är en del av vår digitala gästresa där syftet är att förenkla upplevelsen och spara tid för våra övernattande gäster. Istället för att stå i kö till receptionen kan de lägga tiden på roligare upplevelser, säger Gekås Ullareds vd Patrik Levin.

De digitala tjänsterna tillhandahålls genom låssystemet Salto och appen AeroGuest som gästerna själva laddar ner till sin telefon. Sedan tidigare har digital in- och utcheckning varit tillgänglig för boende på hotell, motell och camping. Inför hösten 2023 lanserades tjänsten även för Gekåsbyn som erbjuder närmare 300 stugor i flertalet olika storlekar och utföranden.

– Vi lägger stort fokus på att identifiera vilka delar av shoppingupplevelsen som kan göras ännu bättre och vilka digitala lösningar som kan skapa ett mervärde för våra kunder och gäster. Genom att digitalisera rätt delar får vi möjlighet att fokusera ännu mer på personlig service och möten med gästen.

Läs mer om Gekås Ullareds boendeanläggningar och utbud här:
Bo | Gekås Ullared (gekas.se)