Tillbaka till nyheter
Gekås bygger ny sportbar – Dubblar ytan!

Gekås bygger ny sportbar – Dubblar ytan!

Den 7 januari 2019

Tillbaka till nyheter

Gekås Ullared växer så det knakar. I maj slår vi upp portarna till en helt ny sportbar med dubbelt så många sittplatser som föregångaren.

Gekås Ullared genomför just nu sin största utbyggnation genom tiderna. Första etappen invigdes i augusti 2018 och gav 3 300 kvm större varuhusyta. Förutom fler shoppingfynd ger utbyggnationen möjlighet att bygga en helt ny sportbar, dubbelt så stor som den gamla.

– Den nya sportbaren kommer slå upp portarna under maj månad, berättar vd Boris Lennerhov. Då har vi 200 sittplatser, helt ny interiör i rustik stil och nya rätter på menyn.

Sportbaren har från starten funnits på en central plats i shoppingvimlet. Den senaste ombyggnationen har gjort varuhuset både större och bredare, vilket ger den nya restaurangen en ny placering.

– Sportbaren ska ligga mitt i smeten och vara lätt att ta sig till från många avdelningar i varuhuset. Vår nya sportbar kommer börja vid damkläderna och sträcka sig ända till livsmedelsavdelningen ungefär, säger Boris Lennerhov.

I januari 2019 påbörjades bygget av nya Sportbaren och rivningen av den befintliga serveringen. Fram till invigningen i maj hänvisas hungriga kunder till Sallad & Matbaren på entréplan. Här serveras frukost, sallad, varm mat och fika. På varuhusets tredje plan finns även Restaurangen och Kaffebaren.