Tillbaka till nyheter
Fixa telefonen i Ullared

Fixa telefonen i Ullared

Den 12 april 2019

Tillbaka till nyheter

Nu har telefonfixaren Gekås PhoneIX öppnat i Gallerian utanför varuhuset. En smidig och inte minst prisvärd lösning för dig som vill ha hjälp att laga din mobil eller platta, förbättra dess prestanda eller helt enkelt få lite bättre koll på ditt mobila liv. Samtidigt som du kan göra miljön en tjänst!

De smarta mobilerna har gjort våra liv enklare. Men, handen på hjärtat, de kan orsaka en hel del bekymmer också. Skärmar som spräcks, batteritider som krymper, programvaror som krånglar, uppdateringar som inte funkar, bilder och kontakter som försvinner och utrymme som tar slut. Känns teknikstrulet igen? Det här är något som mobilkedjan PhoneIX noterat och vill göra allt för att fixa. Tillsammans med Gekås Ullared har man nu satsat på en ny butik i Gallerian utanför varuhuset.

– Det mobila livet i en vanlig familj är komplext och det är mycket som man behöver hjälp med. Ta bara det vanliga exemplet när en förälder skaffar ny mobil och den gamla ska ärvas av ett av barnen; det blir som en flyttkedja i familjen med uppdateringar i molnet, information som ska överföras och viktiga sms som inte ska hamna på fel enhet. Vi är en reparatör som inte bara byter batterier och lagar displayer – vi kan hjälpa till med allt det andra också, säger PhoneIX vd Joakim Andersson.

 

GALLERIAN I ULLARED

Gekås PhoneIX placering i Gallerian i Ullared gör det enkelt att besöka butiken innan man startar sin shoppingrunda. På vägen hem hämtar man sin nu uppfräschade och lite mer långlivade mobil eller platta. För det är vad det handlar om: att ge de mobila enheterna lite omsorg, kärlek och proffshantering så att de fungerar bättre. Snabbt, utan mellanhänder och till bra pris. För den som känner för att testa att laga mobilen på egen hand eller inte hinner lämna in den finns det i stället reparationskit att köpa inne i varuhuset.

– Det blir billigare och är inte särskilt svårt, beroende på vad problemet är förstås, för det finns utförliga filmer på Youtube att lära sig från. Och om det ändå inte går är det bara att komma in till någon av våra butiker och få hjälp – vi lämnar ingen i sticket, säger Joakim Andersson.

ANDRAHANDSMARKNAD

Eftersom PhoneIX reparationer ger våra mobila enheter en längre livslängd gör de redan miljön en tjänst. Men här finns mer att göra, tycker Joakim Andersson.

– Numera kommer det nya modeller så ofta att både privatpersoner och företag har fullt fungerande telefoner liggande som inte används. De kan ju faktiskt komma till användning på en andrahandsmarknad men behöver fräschas upp lite. Därför kan den som har en gammal telefon liggande lämna in den för en total uppfräschning för att sedan ge bort den till någon annan. Du kan också sälja din gamla mobil till Gekås PhoneIX som inte bara fixar till eventuella skavanker och uppdateringar, utan också paketerar om den och ger den ett års full garanti. Under våren 2019 kommer det bli möjligt att boka tid för reparation via PhoneIX:s hemsida. Det går förstås också bra att ringa eller mejla.

– Vi har de flesta reservdelar hemma men har man en speciell telefon kan det vara bra att höra av sig i förväg och förklara vad man har bekymmer med, så ser vi till att allt finns hemma, lovar Joakim Andersson. Läs mer om Gekås PhoneIX här >>