Tillbaka till nyheter
Busshelg i Ullared 4-5 feb

Busshelg i Ullared 4-5 feb

Den 2 februari 2017

Tillbaka till nyheter

Den lugna lågsäsongen byts mot fullsatt varuhus under dagarna två 4-5 februari. Då bjuder nämligen Rolfs Flyg & Buss på gratis bussresor och södra Sverige vallfärdar till Ullared.

Årets första månader är kända som den stora lågsäsongsperioden i Ullared. Vårshoppingen har inte kommit igång riktigt och det är långt ifrån höstens köer och sommarens trängsel mellan hyllorna. Men helgen 4-5 februari blir ett undantag. Då arragerar nämligen Rolfs Flyg & Buss Ullaredshelgen och bjuder på gratis bussresor till Ullared från över 90 orter i södra Sverige. Hela 125 bussar är inbokade per dag och vi räknar med betydligt högre shoppingpuls än en traditionell helg i februari.

Vill du ha en lugn och luftig shoppingupplevelse rekommenderar vi alltså att välja en annan helg för Ullaredsturen. Januari, februari och mars är vår klassiska lågsäsongsmånader men det dröjer ända till efter midsommar innan sommarens högsäsong drar igång. Hela våren är alltså en väldigt behaglig shoppingtid i det stora gula varuhuset.