Tillbaka till nyheter
Bussen till Gekås Ullared

Bussen till Gekås Ullared

Den 23 september 2016

Tillbaka till nyheter

Det finns flera bra sätt att ta sig till oss i Ullared. Ett enkelt, trevligt och miljövänligt sätt är med buss. Med på resan är det alltid någon inbiten shoppare som kan berätta de bästa tipsen för en lyckad shoppingtur i det stora gula varuhuset.

Kliv på bussen och koppla av. Väl framme är du pigg och laddad för en shoppingupplevelse utöver det vanliga!På plats när varuhuset öppnar

En shoppingtur på tu man hand och trevligt resesällskap. Det arrangeras bussresor från hela landet, ja nästan hela norden! En del ger sig av vid midnatt för att anlända fram på morgonkvisten när dörrarna öppnas till ett välfyllt varuhus.

Enkelt och smidigt

Efter en härlig shoppingtur som i regel tar fyra-sex timmar är det dags att packa in alla fynd i bussen och återvända hem. Under tiden alla resenärer handlar passar busschauffören på att ta sig en liten lur för att sedan vara redo för hemfärd när resenärerna kommer rullande med sina glatt skramlande kundvagnar.

Läs mer om vilken buss du kan ta till Gekås Ullared >>Fakta

Gekås Ullared är ett populärt resmål, ja Sveriges mest populära besöksmål faktiskt. Vi har flera bussbolag som arrangerar resor till oss, året om, men hösten är ändå bussresornas tid. Resorna går från hela Sverige men även Norge och Danmark. Bussrekordet hade vi den 6 februari 2016, då anlände 107 bussar på en dag.