Tillbaka till nyheter
Bokningsrekord för Tjejhelg!

Bokningsrekord för Tjejhelg!

Den 6 december 2016

Tillbaka till nyheter

Måndag 5 december släppte Gekås Ullared platserna till en unik tjejhelg i Ullared och gensvaret blev enormt. Redan efter 10 timmar var evenemanget fullbokat till sista platsen.

En fullspäckad helg med två hotellövernattning, god mat, modevisning och massor av shopping är ingredienserna när Gekås Ullared arrangerar Tjejhelg i Ullared. Och gensvaret från shoppingsugna tjejer från hela landet lät inte vänta på sig.

-Vi släppte platserna till tjejhelgen på måndagen och responsen på våra sociala medier var helt enorm. Nära tusen kommentarer ramlade in på Facebook från tjejer som taggade varandra i inlägget och diskuterade om de skulle boka plats, säger Johanna Olesen, platschef på Hotellet.

Bokningsrekord på Gekås
Bokningarna ramlade in på Gekås hemsida och i den bemannade bokningen övervägde man att sätta in extrapersonal för att minska på telefonkön. Innan dagen var slut hade alla 130 platser till tjejhelgen bokats upp. Ett bokningsrekord för paketerbjudanden i Gekås boendeanläggning.

-Vi misstänkte att arrangemanget skulle bli populärt men hade inte väntat oss detta enorma tryck på bokningen. Nu tittar vi på möjligheten att göra tjejhelgen till en årlig tradition och även ordna andra roliga evenemang i framtiden, säger Johanna.

Boendepaket med hotell, middag, mode och shopping
Tjejhelgen går av stapeln helgen 17-19 mars och i paketet ingår två övernattningar i 2-4 bäddsrum på Hotellet inkl. frukost, mingelbuffé och bubbel på ankomstdagen, tvårättersmiddag med dryck, modevisning med kläder från Gekås Ullared och underhållning och överraskningar. Och givetvis, shopping i dagarna två i det stora gula varuhuset! Priset för en plats på tjejhelgen var 1495 kr/person.