Tillbaka till nyheter
Boklansering med Camilla Läckberg

Boklansering med Camilla Läckberg

Den 7 april 2017

Tillbaka till nyheter

När Camilla Läckberg hade boklansering på Gekås Ullared 7 april var det minst sagt fullt ös.  Gekås-shopparna var nyfikna på den kända författaren och den alldeles nya boken Häxan.

Kön ringlade sig från bokavdelningen och bort genom varuhuset. Häxan som är den tionde i Camilla Läckbergs fjällbackaserie skapade en stor folksamling på bokavdelningen. Många var exalterade att äntligen få se den nya boken. Camilla valde att förlägga boklanseringen hos oss på Gekås Ullared och hon hade fullt upp med att signera och kön ville aldrig ta slut. Besökarna tog selfies och kameror och mobiler var i högsta hugg när både små och stora ville dokumentera sitt möte.

Marie, Emma och Clara Fransson var tre besökare som efter att ha fått en bok signerad var ivriga att få börja läsa den. Vem som skulle börja läsa var ännu oklart men Emma var riktigt laddad.

– Vi ska läsa den allihop men jag ska börja, sa Emma.

Ola-Conny och Morgan kom också förbi under boklanseringen och önskade Läckberg lycka till. Medan de tog några selfie frågade de hur det gick och Camilla svarade snabbt innan hon återgick till signeringen:

– Det är fullt ös idag, jätteroligt!