Tillbaka till nyheter
Bo bekvämt och prisvärt på Hotell Ulla!

Bo bekvämt och prisvärt på Hotell Ulla!

Den 27 april 2021

Tillbaka till nyheter

Välkommen till Hotell Ulla, det senaste tillskottet i Gekås utbud av shoppingnära boende! Ett digitalt och prisvärt övernattningsalternativ för dig som själv vill välja standard. Lagom till sommaren tar hotellet emot sina första gäster.

Längs med väg 153, ett par kilometer från varuhusets parkering, lyser Hotell Ullas blågula skylt. Det har länge varit ett populärt boende för Gekåsbesökare och har tidigare drivits i annan regi. Men från och med i år är det en del av Gekås Ullared och dess stora utbud av boende för alla smaker och plånböcker.

– Under vissa delar av året har vi otroligt hög efterfrågan på prisvärd övernattning med närhet till varuhuset. Därför förvärvar vi nu Hotell Ulla som är ett enkelt och prisvärt komplement till de boenden vi redan har, säger Sara Ståhle, affärsområdeschef för Gekås boendeanläggningar.

Hotellet öppnar 22 juni, men det går bra att boka rum redan nu. Boka här >>

PRISVÄRT BOENDE
För dig som besöker Ullared och planerar att övernatta för att hinna med mer shopping och upplevelser är Hotell Ulla alltså ytterligare ett prisvärt och bekvämt alternativ. Boendet ligger endast ett par kilometer från varuhuset och har bra standard med möjlighet att göra tillval beroende på budget.

Här finns 200 bäddar i totalt 57 rum. Du kan själv välja prisklass på din övernattning eftersom det finns två delar, en hotelldel med 24 rum och en vandrarhemsdel med 33 rum. Hotellstandard betyder ett rum på ungefär 25 kvadratmeter med upp till tre bäddar och med toalett och dusch i rummet. Vandrarhems-standard innebär upp till fyra bäddar i rummet och tillgång till toalett och dusch i gemensamma utrymmen.

– Alla rum är naturligtvis till riktigt bra Gekåspriser, men eftersom det finns två olika typer kan du alltså själv välja vilken nivå på pris och vilken standard du vill ha, säger Sara.

DIGITALA LÖSNINGAR
Den som bott på Hotell Ulla tidigare kommer att känna igen sig; den populära frukostbuffén ingår till exempel i priset för alla som övernattar, precis som förut. Lakan och städning ingår om man väljer hotellstandarden. Wifi och parkering är gratis för alla. Till våren kommer Gekås att rusta upp utemiljön kring boendet – och dessutom uppgradera konceptet med ett par praktiska funktioner.

– Vi lanserar digital självservice, vilket innebär att du som gäst bokar online och checkar in med mobilen när det passar dig. Då får du också en digital rumsnyckel – en både säker och smidig lösning, säger Sara.

Gekås uppskattade shoppingbuss får en egen hållplats utanför Hotell Ulla och skjutsar gästerna till varuhuset på några minuter utan att det kostar något extra. Sedan är det bara att ta bussen tillbaka senare på dagen och på så sätt slippa leta parkering vid varuhuset eller promenera längs den trafikerade vägen. Och självklart kan du också åka med Shoppingbussen om du vill åka in till Ullared eller Gekåsbyn och äta middag på kvällen.

Hotellet öppnar 22 juni, men det går bra att boka rum redan nu. Boka här >>

Sara Ståhle, Affärsområdeschef för Gekås boendeanläggningar.