Tillbaka till nyheter
Avslappnad julshopping – våra tips!

Avslappnad julshopping – våra tips!

Den 16 oktober 2017

Tillbaka till nyheter

Hösten är vår stora högsäsong och många besökare kommer för julshopping. Emellanåt kan det uppstå köer när många befinner sig i varuhuset samtidigt. Vill du ha mer svängrum på shoppingrundan finns det bra knep att ta till.

Från mitten av september till mitten av december är det högsäsong i Ullared. Varma kläder och julklappar står på mångas inköpslista och under veckosluten blir det högt tryck i varuhuset. För dig som har möjlighet att vara flexibel med val av shoppingdag har vi flera bra tips.

• Åk en vardag
Det bästa tipset för att undvika köer är att åka en vardag, måndag-torsdag. Lördagar är vår största försäljningsdag under hösten och lördagsshoppare bör se till att vara på plats strax efter varuhuset öppnar, då finns en liten chans att slippa köa.

• Välj lugnare veckor 
Vecka 44, 45 och 46 är traditionellt de veckorna då flest folk besöker varuhuset. Vecka 44 är det höstlov och då väljer väldigt många att åka till Ullared samtidigt. Om du vill få mer svängrum – välj lugnare veckor!

• Decembershoppa
Gekås kunder gillar att vara ute i god tid och fredag till söndag hela hösten är det julrusch. Men tvärtemot övriga handeln så blir det faktiskt lugnare i Ullared när julen närmar sig. Under andra halvan av december är det betydligt färre kunder än under hösten.

Välkomna på julshopping i Skandinaviens största varuhus!