Tillbaka till nyheter
Aktiviteter i Ullared

Aktiviteter i Ullared

Den 17 juni 2021

Tillbaka till nyheter

Passa på att fylla besöket i Ullared med mer än bara shopping. I Gekåsbyn har vi laddat upp med roliga aktiviteter som passar för hela familjen. Häng med bland trädtoppar, badbryggor och gömda skatter!

HÖGHÖJDSBANA

Ta med familjen på ett hisnande äventyr bland trädtopparna mitt i Gekåsbyn. Vår egen höghöjds­bana bjuder på utmaningar i form av linbanor, klätternät och hängbroar. För den modiga avslutas hela klätteräventyret med ett hopp från en platå som är placerad 18 meter upp bland träden. Parken består av fyra olika banor som skiljer sig åt i höjd och svårighetsgrad. Alla som är 8 år eller äldre kan anta utmaningen och hänga med på äventyret i sällskap av en vuxen. Boka din klättring på hemsidan eller i ­Aktivitetsreceptionen.

MUSASJÖ

Ta en genväg från campingen längs med gångvägen och över berget bakom Skogslängorna. Här väntar nämligen Musasjö, bara ett stenkast från det stora gula varuhuset. Sandstranden med badbrygga och vattenrutschkana är perfekt för ett dopp under varma sommardagar. Här ligger också Bastuflotten som går att hyra för sällskap på upp till 15 personer.

TAKE AWAY

Varför inte avrunda dagen med pizzapicknick? På Gekåsbyns Bistro kan du beställa pizza för avhämtning och sedan är det bara att hitta en mysig plats att breda ut picknickfilten.

LEKPLATS

Du har väl inte missat Gekåsbyns populära lekplats? Här väntar 900 kvadratmeter fyllda med roligheter för barn i alla åldrar. Här finns bland annat två linbanor, hinderbanor, gungor och karuseller, allt byggt med naturen som inspiration. Du hittar lekplatsen i anslutning till äventyrsgolfbanan.

BAD & BASTU

Ta med hela familjen för ett dopp i de vedeldade tunnorna på Gekåsbyns Bad & Bastu. På varma sommardagar passar det extra bra för barn­familjen att boka en tid på efter­middagen för ett par timmars lek och plask.

ÄVENTYRSGOLF

Lite större, lite kluriga men också härligt ­familjeanpassad. Gekåsbyns populära äventyrs­golfbana har tolv innovativa konstgräsbanor. Det är tekniskt och böljande banor med både vattenhinder och ­bunkrar som väcker tävlings­instinkten hos spelarna. Men det går så klart att anpassa svårighetsgraden för att passa alla åldrar. Och du behöver inte tänka på att boka – här är det drop-in som gäller!

SKATTJAKT

Efter en heldag av shopping i det gula varuhuset kan det vara skönt att växla till en annan form av skattjakt. Ta med barnen på en spännande, digital upptäcktspromenad i Gekåsbyns skog och mark. Med hjälp av en app i mobilen får barnen i uppdrag att hjälpa Tihi att rädda sina vänner. Klarar ni av räddningsuppdraget väntar ett litet pris i Aktivitetsreceptionen. Appen och aktiviteten är helt kostnadsfri, bara kom till ­Aktivitetsreceptionen så berättar vi mer.

AKTIVITETSRECEPTIONEN

Vill du boka klättring, hämta ­golfklubbor, hyra cykel eller veta mer om vår digitala skattjakt? ­Välkommen in till Aktivitets­receptionen så hjälper vi gärna till. Du hittar oss i det stora huset vid foten av skidbacken.