breadcrumb
ForetaketSponsring

Sponsring

Förutom direkt ekonomisk hjälp till föreningar och organisationer i närområdet har vi varit med och bidragit till en del stora satsningar som kommit alla boende i Ullared till godo.

Lokal sponsring
Eftersom våra ägare är från trakten så känns det mycket viktigt för dem och vår styrelse att kunna bidra till att gynna bygden i och omkring Ullared.

Gekås sponsrar
Vi är bland annat med och sponsrar driften av Ullareds egen slalombacke och Ullareds idrottshall. Vi har även sponsrat en konstgräsplan här i Ullared och anlagt en badplats med både strand, sandbotten och hopptorn vid Musasjö som ligger ett stenkast från varuhuset. Vi är även en drivande part i att bygga ut och förbättra vägnätet i samhället.

Ansökan om sponsring
Fyll i dina uppgifter i formuläret så hör vi av oss med svar så snart som möjligt. Sponsringsbudget för kommande år sätts under januari månad, då vi gör en samlad bedömning av de inkomna ansökningarna. Skicka din ansökan senast 31 oktober.

Observera att vi bedömer ansökningarna utifrån våra sponsringsriktlinjer, där vi framför allt vill främja lokala föreningar och organisationer som riktar verksamheten mot barn, ungdomar och socialt utsatta. Vi sponsrar aldrig enskilda privatpersoner.

Välkommen med din ansökan!

Ansök om sponsring