Nagellack i pastellfärger

Kosmetik

Smygstarta våren och matcha dina naglar med säsongens trendiga pastellnyanser. Här tipsar vi om några favoriter från Depend som finns på kosmetikavdelningen just nu.

Kommentarer (6)

 1. Anonym says:

  Hur mycket kostar

  Den 11 mars, 2022 kl. 17:55 | Svara
  • Anonym says:

   Har samma fråga men det verkar inte va nån som svara

   Den 6 april, 2022 kl. 13:45 | Svara
   • Anonym says:

    29.95 skall dem kosta men är inte helt 100 jag arbetar inte på just den avdelningen tyvärr haha

    Den 15 maj, 2022 kl. 16:31 | Svara
 2. Julia says:

  Ursäkta hur mycket kostar det ljus lilla 7 days nagellacket vill gärna veta idag för jag ska nämligen ditt i övermorgon och måste få reda på det om jag har råd tack för omtanken skicka gärna svar på min gmail @eterovicjulia@gmail.com

  Ha en väldigt dag

  Den 6 april, 2022 kl. 13:43 | Svara
 3. Anonym says:

  Hur mycket kostar depends gel iq start kit? Hur mycket kostar även produkterna i förpackningen var för sig?

  Den 26 juli, 2023 kl. 18:49 | Svara
 4. Squishnagel says:

  Kan ni göra en typ sida där man kan se saker till naglar som typ, lösnaglar, nagellack, Nagelklistermärken, och typ press on nails för att jag har sett att ni har bara nästan lösnaglar med lim och jag får inte ha sådana med lim så kan ni snälla fixa det till mig och alla andra som också är intresserade an sådant med naglar och så? Det hade varit jätte tacksammt!!!❤️👍🏻❤️👍🏻❤️👍🏻❤️👍🏻och sen kan ni också göra en sida med bara squishmallows så man ser vad de kostar för att jag kan inte göra det! Jag ser bara bilderna och sen måste jag gå ut från sidan jag är inne på! Det hade också varit jätte tacksammt👍🏻❤️👍🏻❤️👍🏻❤️👍🏻❤️👍🏻❤️👍🏻❤️

  Den 6 april, 2024 kl. 21:16 | Svara

Lämna ett svar