Menskopp – ett återanvändningsbart mensskydd

Kroppsvård

Menskopp är ett bra alternativ till tampong och binda som är snäll mot både plånboken och miljön eftersom den är återanvändningsbar. Den är gjord av medicinskt silikon och är enkel att använda. På vår kroppsvårdsavdelningen hittar du menskoppar från varumärket MonthlyCup, finns i tre storlekar.

Kommentarer (3)

 1. Anonym says:

  Vad kostar menskoppen?

  Den 21 mars, 2020 kl. 00:43 | Svara
 2. Annonym says:

  Jag är 11. Borde jag kunna använda tampong? Bara frågar lite. Eller tycker ni att man ska börja med tampong när man är äldre? Och i så fall vilken ålder? Snälla svara.

  Den 24 juni, 2022 kl. 21:44 | Svara
  • Anonym says:

   Inte för att jag är expert eller så men du kan börja använda tampong när du vill, bara du känner dig bekväm med det. Jag ville själv inte börja med det när jag var yngre för jag tyckte att det kändes obekvämt och så men det har ju sina fördelar. Så om du vill börja så gör det säger jag iallafall!

   Den 18 juli, 2022 kl. 09:42 | Svara

Lämna ett svar