Vegetarisk levain

med grilloumi, pesto och mozarella
Allergener
Bröd

Gluten

Mjölk/ laktos

Grilloumi

Mjölk/ laktos

Pestocreme

Mjölk/ laktos

Nötter

Mozarella

Mjölk/ laktos

Ingredienser

Ingredienser

LEVAINBRÖD: Vatten, VETEMJÖL, VETESURDEG (VETEMJÖL och vatten), DURUMVETEMJÖL, GRAHAMSMJÖL, salt, MALTSIRAP (KORN), jäst.

Kan innehålla spår av nötter.

GRILLOUMI: PASTÖRISERAD KO- FÅR- OCH GETMJÖLK, vegetabilisk ystenzym, havssalt, mynta.

PESTOCREME: CREAM CHEESE (SKUMMJÖLK, GRÄDDE, salt, mjölksyrakultur), soltorkadtomat, solrosolja, salt, örter, vitlök, basilika, persilja, vatten, antioxidations-medel E300, stabiliseringsmedel E412, E415, surhetsreglerande medel E330, E514ii, konserveringsmedel E202.

Basilika, solrosolja, OST, (lagrad OST: MJÖLK, salt, mjölkkoagulerande enzymer av mikrobiellt ursprung, PecorinoOST: MJÖLK, salt, löpe), potatisflingor, CASHEWNÖTTER, olivolja, salt, socker, vitlök, surhetsreglerande medel (E270) pinjenötter, arom.

MOZZARELLA: MJÖLK, salt, vegetabiliskt ystenzym och syrningskultur.

Ruccola

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.