Vegansk levain

Allergener
Levainbröd

Gluten

Ingredienser

Ingredienser

LEVAINBRÖD: Vatten, VETEMJÖLVETESURDEG (VETEMJÖL och vatten), DURUMVETEMJÖLGRAHAMSMJÖL, salt, MALTSIRAP (KORN), jäst.

KAN INNEHÅLLA SPÅR AV NÖTTER.

VEGANSK PASTEJ: Vatten, rapsolja, stärkelse (ris, majs), ärtprotein (4,5%), jästextrakt, ärtfiber, salt, druvsocker, karamelliserat socker, lökpulver, purjolökspulver, glukossirap, kryddor (bl.a. vitpeppar, ingefära, kardemumma, paprikapulver, persilja, svartpeppar, cayennepeppar), svampgranulat (Karl-Johan svamp), arom, grönsaksbuljongpulver. Tomater soltorkade (53%), solrosolja, havssalt, vinäger, kapris, vitlök, örter, antioxidationsmedel E330, ruccola.

VIOLIFE: Vatten, kokosolja (21%), modifierad stärkelse, stärkelse, havssalt, naturliga aromer, sorbinsyra, betakaroten.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.