Vegansk burgare
sallad och tomat & dippsåser
Gluten
Gluten
Senap
Sojabönor
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.
Ingredienser
Ingredienser
BRÖD: VETEMJÖL, vatten, SURDEG (RÅG), sirap, HAVREFIBER, HAVRESKÅLLNING, rapsolja, fermenterat VETEMJÖL, salt, jäst, VETEGLUTEN, socker, emulgeringsmedel (mono- och diglyceriders, mono- och diacetylvinsyraestrar, solroslectin), bakpulver (hjorthornsalt, MALTMJÖL (KORN), enzym, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).
VEGBURGARE: Vegetabiliskt protein (SOJA, VETE) Vegetabilisk olja (solrosolja), potatisstärkelse, majsstärkelse, VETEFIBER, naturliga aromer, VETEMJÖL, havssalt, förtjockningsmedel (cellulosaextrakt), lök, SENAPSPULVER, färgämne: sockerkulör
DIPSÅS RÖD(tomat(36%), tomatpure, lök(19%)vatten, chili(7,5%), salt, ättika, modifierad majsstärkelse, vitlök, chilipeppar, korianderblad, spiskummin, cayennepeppar, oregano).
DIPSÅS VIT (Ekologisk sojabas (vatten, ekologiska skalade sojabönor* 9,6 %), ekologisk majsstärkelse*, surhetsreglerande medel (trikalciumcitrat), förtjockningsmedel (pektin), salt, yoghurtkultur, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, vitlök, salt, peppar.*Ekologisk ingrediens
ÖVRIGT: sallad, tomat