Baguette Tofu-Skagen (Vegan)

Allergener
Baguette

Gluten

Tofu-Skagenröra

Sojabönor

Senap

Selleri

Ingredienser

LJUS BAGUETTE: VETEMJÖL, vatten, jäst, salt, surhetsreglerande medel ( E500, E332), mjölbehandlingsmedele (askorbinsyra), KORNMALTEXTRAKT

MÖRK BAGUETTE: VETEMJÖL, vatten, hel VETEMJÖL/fullkorn (20%) jäst, jodsalt, fiber, (VETE),gluten (VETE), maltmjöl (VETE), rostat maltmjöl(VETE), antidoxidantmedel ( askorbinsyra) mjölbehandlingsmedel ( L-cystein).

TOFURÖRA SKAGEN: Vatten, tofu 40% (SOJABÖNOR, SOJAPROTEIN), rapsolja, vitkål, tångcaviar 4,2%, vitvinsvinäger, socker, modifierad stärkelse, salt, dill, tomat, citronjuice, kryddor (bl.a. SELLERI, SENAPSFRÖ), paprikaextrakt, betakaroten, stabiliseringsmedel (xantan, tara, guarkärnmjöl), antioxidationsmedel (citronsyra, vegansk mjölksyra), mineralsalt, konserveringsmedel (natriumbensoat, kaliumsorbat).

ÖVRIGT: Romansallad, gurka, tomat, citron, dill.

 

* Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.