Baguette Tofu-Curry (Vegan)

Allergener
Baguette

Gluten

Tofu-Curryröra

Sojabönor

Senap

Ingredienser

LJUS BAGUETTE: VETEMJÖL, vatten, VETEGLUTEN, salt, jäst, mjölbehandlingsmedel (E300), maltmjöl av KORN.

Kan innehålla spår av sesam, senap, soja.

MÖRK BAGUETTE: VETEMJÖL, vatten, hela VETEMJÖL (20%), jäst, jodsalt, fiber, (VETE), gluten (VETE), maltmjöl (VETE) rostat maltmjöl (VETE), antioxidationsmedel (askorbinsyra), mjölbehandlingsmedel (L-cystein).

Kan innehålla spår av sesam, senap, soja.

TOFURÖRA CURRY: Vatten, tofu 40% (SOJABÖNORSOJAPROTEIN), rapsolja, purjolök, röd paprika, äpple, konc. äppeljuice, socker, morot, blomkål, gurka, lök, vinäger, salt, gurkmeja, curry, kryddor (bl.a. SENAPSFRÖ), arom, modifierad stärkelse, stabiliseringsmedel (xantan, tara, guarkärnmjöl), antioxidationsmedel (citronsyra, vegansk mjölksyra), mineralsalt, konserveringsmedel (natriumbensoat, kaliumsorbat).

ÖVRIGT: Romansallad, gurka, tomat, apelsin, persilja/ärtskott.

 

 

 

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.