Baguette Tofu-Curry (Vegan)

Allergener
Baguette

Gluten

Tofu-Curryröra

Sojabönor

Senap

Ingredienser

LJUS BAGUETTE: VETEMJÖL, vatten, jäst, salt, surhetsreglerande medel ( E500, E332), mjölbehandlingsmedele (askorbinsyra), KORNMALTEXTRAKT

MÖRK BAGUETTE: VETEMJÖL, vatten, hel VETEMJÖL/fullkorn (20%) jäst, jodsalt, fiber, (VETE),gluten (VETE), maltmjöl (VETE), rostat maltmjöl(VETE), antidoxidantmedel ( askorbinsyra) mjölbehandlingsmedel ( L-cystein).

TOFURÖRA CURRY: Vatten, tofu 40% (SOJABÖNOR, SOJAPROTEIN), rapsolja, purjolök, röd paprika, äpple, konc. äppeljuice, socker, morot, blomkål, gurka, lök, vinäger, salt, gurkmeja, curry, kryddor (bl.a. SENAPSFRÖ), arom, modifierad stärkelse, stabiliseringsmedel (xantan, tara, guarkärnmjöl), antioxidationsmedel (citronsyra, vegansk mjölksyra), mineralsalt, konserveringsmedel (natriumbensoat, kaliumsorbat).

ÖVRIGT: Romansallad, gurka, tomat, apelsin, persilja/ärtskott.

 

 

 

* Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.