Vaniljmunk

Allergener

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Ingredienser

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, vegetabiliskt fett (palmolja, rapsolja), socker, jäst, ÄGGSPULVER, emulgeringsmedel (E471, E472e, E322), margarin [vegetabiliskt fett (palmolja, rapsolja, sheaolja), vatten,emulgeringsmedel (E471), salt, arom, surhetsreglerande medel (E330)], LAKTOS, salt, vit sirap, VETEGLUTEN, ÄGGVITEPULVER, klumpförebyggande medel (E170), glukos sirap, bakpulver (E450, E500, E341), druvsocker, VETESTÄRKELSE, antioxidationsmedel (E300). Fyllning: Vaniljfyllning 20% [vatten, socker, vegetabiliskt fett (kokosfett) , KÄRNMJÖLKSPULVER, modifierad stärkelse (E1442), konserveringsmedel (E202), salt, arom, färgämne (E160a, E101)].

 

 

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas