Vaniljhjärta

Allergener

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

VETEMJÖL, vegetabilisk olja (palm SG, raps, kokos), vatten, salt, emulgeringsmedel E471, surhetsreglerande medel E330, arom, socker, ÄGGPULVER, bakpulver (E450, E500, E503).
Vaniljkräm 35%: Vatten, socker, vegetabiliskt fett (kokos), modifierade stärkelse E1442, KÄRNMJÖLKSPULVER, VASSLEPULVER (MJÖLK), konserveringsmedel E202, salt, vaniljarom, färgämne E160a.

Dekorationsflorsocker (socker, majsstärkelse, vegetabiliskt fett (palm).