Taco: Tacofärs Nötkött

Allergener
Tacofärs
Bröd: Tortilla

Gluten

Ingredienser

TACOFÄRS: Nötkött (95%), vatten, salt, stabiliseringsmedel (E450, E451), potatisfiber, arom, antioxidationsmedel (askorbinsyra). Salsa (Tomat (81%)(krossad tomat, tomat puré), lök (8%), grön chili, salt, majsstärkelse, kryddor och örter (chilipeppar, vitlök, spiskummin, cayennepeppar, koriander, oregano (0,01%)), jalapeño (0,6%), paprika, ättika, limejuice. Tacokrydda (Kryddor (27%)(chilipeppar, spiskummin, vitlök), druvsocker, lök, salt, oregano, jästextrakt, potatisstärkelse, potatisfibrer, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), kryddextrakt (paprika).

BRÖD:

Mjukt tortillabröd (VETEMJÖL (70%), vatten, fuktighetsbevarande medel (E422), rapsolja, salt, emulgeringsmedel (E471), konserveringsmedel (E202, E282), surhetsreglerande medel (citronsyra), bakpulver (natriumbikarbonat), stabiliseringsmedel (E415).

Tortilla chips (Majsmjöl (78%), solrosolja, salt).  Kan innehålla spår av soja.

Tacoskal (Majsmjöl (78%), solrosolja, salt). Kan innehålla spår av soja.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.