Tex&Mex: Tacofärs Nötkött

Allergener
Tacofärs
Bröd: Tortilla

Spannmål

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

TACOFÄRS: Nötkött (95%), vatten, salt, stabiliseringsmedel (E450, E451), potatisfiber, arom, antioxidationsmedel (askorbinsyra). kötthalt: 95%. Vatten, ärtprotein (23%), rapsolja, naturliga aromer, lök, stabiliseringsmedel (metylcellulosa), karamelliserat socker, salt, svartpeppar. Salsa (Tomat (81%)(krossad tomat, tomat puré), vatten, lök (2%), grön paprika, salt, kryddor och örter  (chilipeppar, vitlök, spiskummin, cayennepeppar, koriander, oregano), limejuice, majsstärkelse,röd paprika  jalapeño (0,07%). Tacokrydda (Kryddor (27%)(chilipeppar, spiskummin, vitlök), druvsocker, lök, salt, oregano, jästextrakt, potatisstärkelse, potatisfibrer, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), kryddextrakt (paprika). Råvaruursprung: EU

BRÖD:

Mjukt tortillabröd: VETEMJÖL (med kalciumkarbonat, järn, niacin, tiamin) (65%), vatten, rapsolja, fuktighetsbevarande medel (E422), VETEGLUTEN, bakpulver (E450, E500), surhetsreglerande medel (E296), konserveringsmedel (E202, E282), emulgeringsmedel (E471), stabiliseringsmedel (E466, E412), HAVREFIBER, VETEFIBER.

Nachos (Majsmjöl (78%), solrosolja, salt).  Kan innehålla spår av soja.