Taco: Bröd

Allergener
Mjukt tortillabröd

Gluten

Ingredienser

BRÖD:

Mjukt tortillabröd (VETEMJÖL (70%), vatten, fuktighetsbevarande medel (E422), rapsolja, salt, emulgeringsmedel (E471), konserveringsmedel (E202, E282), surhetsreglerande medel (citronsyra), bakpulver (natriumbikarbonat), stabiliseringsmedel (E415).

Tortilla chips (Majsmjöl (78%), solrosolja, salt). Kan innehålla spår av soja.

Tacoskal (Majsmjöl (78%), solrosolja, salt). Kan innehålla spår av soja.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.