Tex&Mex: Bröd

Allergener
Mjukt tortillabröd

Spannmål

Nachos

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

BRÖD:

Mjukt tortillabröd: VETEMJÖL (med kalciumkarbonat, järn, niacin, tiamin) (65%), vatten, rapsolja, fuktighetsbevarande medel (E422), VETEGLUTEN, bakpulver (E450, E500), surhetsreglerande medel (E296), konserveringsmedel (E202, E282), emulgeringsmedel (E471), stabiliseringsmedel (E466, E412), HAVREFIBER, VETEFIBER.

Nachos :Majsmjöl (78%), solrosolja, salt).

Kan innehålla spår av soja.