Surdegsbröd med rökt kalkonbröst

med frilice, gurka och paprika.
Allergener
Surdegsfralla med rökt kalkonbröst

Gluten

Ingredienser

Bröd: VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), surdeg av VETE, vatten, havssalt, jäst, VETEGLUTEN.

Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam, laktos, senap och soja.

ÖVRIGT: Flora mjölkfritt (vegetabiliska oljor (raps, palm), vatten, salt, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, solroslecitin), syra (citronsyra), naturlig arom, vitaminer (A,D)),Kalkonbröst (76%), vatten, salt, malto- dextrin, jästextrakt, stabiliseringsmedel (E450, E451), antioxidationsmedel (E331, E301), surhetsreglerande medel (E500), konserveringsmedel (E250), rökarom. Frilice crisp, paprika, gurka.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.