Surdegsbröd med rökt kalkonbröst

med frilice, gurka och paprika.
Allergener
Surdegsfralla med rökt kalkonbröst

Gluten

Mjölk/ laktos

Ingredienser

Bröd: VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), surdeg av VETE, vatten, havssalt, jäst, VETEGLUTEN.

Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesamfrö och laktos.

ÖVRIGT: Flora mjölkfritt (vegetabiliska oljor (raps, palm), vatten, salt, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, solroslecitin), syra (citronsyra), naturlig arom, vitaminer (A,D)),GOUDAOST (MJÖLK, salt, syrningskultur, vegetabilisk ystenzym), frilice crisp, paprika, gurka.

* Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.