Surdegsbröd med rökt kalkonbröst

med roman, gurka och paprika.
Allergener
Surdegsfralla med rökt kalkonbröst

Gluten

Mjölk/ laktos

Ingredienser

Bröd: VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN, vatten, surdeg av VETE, havssalt, jäst, VETEGLUTEN, DURUMVETEMJÖL.

Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesamfrö och laktos.

Fyllning: Vatten, vegetabiliska oljor (raps (17%), palm# (14%), shea (8%), KÄRNMJÖLK (5%), modifierad stärkelse, salt (1,5%), emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av vegetabiliska fettsyror, solroslecitin), konserveringsmedel (kaliumsorbat), syra (mjölksyra), naturlig arom, vitamin A och D, Kalkonbröst (76%), vatten, salt, maltodextrin, jästextrakt, stabiliseringsmedel (E450, E451), antioxidationsmedel (E331, E301), surhetsreglerande medel (E500), konserveringsmedel (E250), rökarom, romansallad, paprika, gurka.

* Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.