Surdegsbröd med ost

med frilice, gurka och paprika.
Allergener
Surdegsfralla med ost

Gluten

Mjölk/ laktos

Ingredienser

Bröd: VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), surdeg av VETE, vatten, havssalt, jäst, VETEGLUTEN.

Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam, laktos, senap och soja.

Fyllning: Flora(Vegetabiliska oljor 70% (raps, palm, solros, linfrö), vatten, KÄRNMJÖLK, salt (0,9%), emulgeringsmedel (solroslecitin, mono- och  diglycerider av vegetabiliska fettsyror), syra (citronsyra), arom, vitamin A och D), goudaost (MJÖLK, salt, syrningskultur, vegetabilisk ystenzym. ).Frilice, paprika, gurka.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.