Stenäng

Pizza med minimozzarella, ost och färsk basilika
Allergener

Gluten

Mjölk/ laktos

Ingredienser

Pizzabotten: VETEMJÖL, vatten, rapsolja, socker, salt, VETEGLUTEN, jäst, dextros, emulgeringsmedel (E472e), MALTMJÖL AV KORN, mjölbehandlingsmedel (amylas, askorbinsyra), xylanas.

Tomatsås: Tomater (60%), tomatjuice (40%), salt surhetsreglerande medel: citronsyra.

Ost: MJÖLK, saltpotatisstärkelse, syrningskultur, vegetabilisk ystenzym.

Mozzarella: Pastöriserad MJÖLK, salt, löpe, mjölksyrabakterie, Fett i torrsubstans: 44%.

Extra virgin olivolja, basilika, oregano.

 

 

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.