79-

Panerad rödspätta

med remouladsås, ärtor och pommes frites
Allergener
Rödspätta

Gluten

Fisk

Senap

Remouladsås

Ägg

Senap

Ingredienser

RÖDSPÄTTA: Benfri RÖDSPÄTTAFILÈ (65%) (Pleuronectes platessa, FAO 27 Nordöstra Atlanten), panering (ströbröd (VETE), VETEMJÖL, solrosolja, vatten, salt, SENAPSFRÖ).

MSC-C-52475 Fisken är filead maskinellt, observera att fiskben kan förekomma.

REMOULADSÅS: Majonnäs (rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel (E260, E330, E270), socker, salt, stabiliseringsmedel (E412, E415), kryddor, konserveringsmedel (E202), picklesgrönsaker (gurka, morot, blomkål, lök, vatten, socker, ättika, salt, SENAPSFRÖ, kryddextrakt (bla koriander), konserveringsmedel (E202), arom ), citronjuice (citron, konserveringsmedel (E224),SENAP(vatten, socker, SENAPSFRÖ, ättika, salt, modifierad potatisstärkelse, färgämne (E101, E160a)), kapris (kapris, vatten, vinäger, surhetsreglerande medel (E260), stabiliseringsmedel (E509(, antioxidationsmedel (E300), salt ), curry (gurkmeja, koriander, bockhornsfrö, cayennepeppar, fänkål, spiskummin, svartpeppar, kanel), salt, konserveringsmedel (E202, E211).

POMMES FRITES: Potatis(91%), solrosolja (4%), modifierad stärkelse (potatis, majs), maltodextrin, stärkelse (potatis, majs), rismjöl, salt, bakpulver: E450i, E500ii, stabiliseringsmedel: E415. Friteras i pressad rapsolja, skummdämpningsmedel E900.

ÄRTOR

* Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.