65:-

Spätta.

med remouladsås, ärtor och pommes frites
Allergener
Spätta

Gluten

Fisk

Remouladsås

Ägg

Senap

Ingredienser

SPÄTTAFiléer av STILLAHAVSSPÄTTA* (Lepidopsetta bilineata) 60%, stabiliseringsmedel E451. Panering: vatten, VETEMJÖL, salt, förtjockningsmedel E415, jäst. Förstekt i rapsolja.

* Fiskad i nordöstra Stilla Havet.

REMOULADSÅS: Majonnäs (rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel (E260, E330, E270), socker, salt, stabiliseringsmedel (E412, E415), kryddor, konserveringsmedel (E202), picklesgrönsaker (gurka, morot, blomkål, lök, vatten, socker, ättika, salt, SENAPSFRÖ, kryddextrakt (bla koriander), konserveringsmedel (E202), arom ), citronjuice (citron, konserveringsmedel (E224), senap (vatten, socker, SENAPSFRÖ, ättika, salt, modifierad potatisstärkelse, färgämne (E101, E160a)), kapris (kapris, vatten, vinäger, surhetsreglerande medel (E260), stabiliseringsmedel (E509(, antioxidationsmedel (E300), salt ), curry (gurkmeja, koriander, bockhornsfrö, cayennepeppar, fänkål, spiskummin, svartpeppar, kanel), salt, konserveringsmedel (E202, E211).

POMMES FRITES: Potatis, solrosolja. Friterad i rapsolja, skumdämpningsmedel E 900

ÄRTOR

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas