59:-

Spätta.

med remouladsås, ärtor och pommes frites
Allergener
Rödspätta

Gluten

Fisk

Senap

Remouladsås

Ägg

Senap

Ingredienser

Ingredienser

RÖDSPÄTTA: RÖDSPÄTTAFILÉ (Pleuronectes platessa, FAO 27 Nordöstra Atlanten) (65%), panering (ströbröd (VETE), VETEMJÖL, solrosolja, vatten, salt, SENAPSFRÖ). MSC-C-52475

REMOULADSÅS: Majonnäs (rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel (E260, E330, E270), socker, salt, stabiliseringsmedel (E412, E415) krydda och konserveringsmedel (E202)), pickelsgrönsaker (gurka, morötter, blomkål, lök, vatten, socker, ättika, salt, SENAPSFRÖ, kryddextrakt (bl.a koriander), konserveringsmedel (E202), arom))(22%), citronjuice (citron, konserveringsmedel E224), SENAP (vatten, socker, SENAPSFRÖ, ättika, salt, modifierad potatisstärkelse, färgämne (E101, E160a), kapris (kapris, vatten, vinäger, surhetsreglerande medel (E260), stabiliseringsmedel (E509), antioxidationsmedel (E300), salt, curry, (gurkmeja, koriander, bockhornsfrö, cayennepeppar, fänkål, spiskummin, svartpeppar, kanel), salt konserveringsmedel (E202, E211). 

POMMES FRITES: Potatis, solrosolja. Friterad i rapsolja, skumdämpningsmedel E 900

ÄRTOR

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas