89:-

Sotad Lax

med bulgur-& bönsallad. Serveras med ajvaryoghurt.
Allergener
LAX

Fisk

BULGUR-&BÖNSALLAD

Gluten

Sojabönor

AJVARYOUGURT

Mjölk/ laktos

Ingredienser

LAX: LAX (SALMO SALAR), salt, örter ock kryddor, torkad lök, vitlök och paprika.

BULGUR-&BÖNSALLAD: Bulgur 25 % (DURUMVETE, vatten, rapsolja, salt), röda linser 25 % (linser, vatten, rapsolja, salt), grön SOJABÖNA, peruansk dressing 20 % (citronsaft, rapsolja, kryddblandning (salt, paprikabitar, persilja, vitlök, farinsocker, lök, ingefära, koriander, apelsinskal, gräslök, cayennepeppar), röd chili), purjolök, koriander.morot, rödbeta.

AJVARYOUGURT: Grekisk YOUGURT (vatten, hydrogenerat vegetabiliskt fett 10% (palmkärnolja), SKUMMJÖLKSPULVER , MJÖLKPROTEIN, majsstärkelse, gelatin (av nöt) Emulgeringsmedel:E471. konserveringsmedel: kaliumsorbat, yoghurt kultur, paprika, auberginer, vinäger, solrosolja, socker, salt, modifierad potatisstärkelse och vitlök.

ÖVRIGT:Romansallad, citron, dill/ärtskott

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas