115:-

Sotad Lax

med bulgur-& bönsallad. Serveras med vitlökscremé.
Allergener
LAX

Fisk

BULGUR-&BÖNSALLAD

Gluten

Sojabönor

VITLÖKSCREMÉ

Senap

Ingredienser

LAX: LAX (SALMO SALAR), salt, örter och kryddor, torkad lök, vitlök och paprika.

BULGUR-&BÖNSALLAD: bulgur 25% (DURUMVETE, vatten, rapsolja, salt), röda linser 25% (linser, vatten, rapsolja, salt), grön SOJABÖNA, peruansk dressing 20% (citronsaft, rapsolja, kryddblandning (salt, paprikabitar, persilja, vitlök, farinsocker, lök, ingefära, koriander, apelsinskal, gräslök, cayennpeppar), röd chilli), purjolök, koriander. SOJABÖNOR 31%, svarta bönor 31%, kokta kikärtor, rapsolja, salt, citronjuice, citronskal, svartpeppar. morot, rödbeta.

VITLÖKSCREMÈ: Rapsolja, vatten, modifierad stärkelse, socker, ättika, salt, SENAPSFRÖ, kryddor, stabiliseringsmedel (xantangummi), surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat). färsk vitlök, salt, persilja.

ÖVRIGT: Sallad, citron, ärtskott

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.