Skogsbärsgurt

Allergener
skogsbärsgurt

Mjölk/ laktos

Granola

Gluten

Ingredienser

Skogsbärskompott: skogsbärskompott (Vatten, socker, hallon, björnbär, blåbär, modifierad stärkelse, syra (citronsyra) och konserveringsmedel (kaliumsorbat)).

Grekisk YOUGURT: Vatten, hydrogenerat vegetabiliskt fett 10% (kokosnötolja), SKUMMJÖLKSPULVER från ko, MJÖLKPROTEIN, majsstärkelse, gelatin (av nöt), Emulgeringsmedel: E471, Konserveringsmedel: Kaliumsorbat, yoghurt kultur.

Granola:(Axa&Start): HAVREGRYN, cikoriarotfiber, vegetabilisk olja (raps, shea), RÅGFLINGOR, KORNFLINGOR, solroskärnor, torkade äppelbitar, pumpakärnor, frystorkade hallon 1,5%, kanel, salt, aromer. HAVREGRYN, socker, vegetabilisk olja (raps, shea), sirap, VETEFLINGOR, VETEKLIglukossirap, salt, vaniljarom,

Kan innehålla spår av nötter, mandel

 

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.