Skogsbärsgurt

Allergener
skogsbärsgurt

Mjölk/ Laktos

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

Skogsbärskompott: Vatten, socker, hallon, björnbär, blåbär, modifierad stärkelse, syra (citronsyra) och konserveringsmedel (kaliumsorbat).

Grekisk YOUGURT: Vatten, hydrogenerat vegetabiliskt fett 10% (palmolja, palmkärnolja och kokosolja) i varierande proportioner, SKUMMJÖLKSPULVER, MJÖLKPROTEIN, majsstärkelse, gelatin (av nötdjur), emuleringsmedel (E471), konserveringsmedel (kaliumsorbat) yoghurt kultur.

Topping: Björnbär

Kan innehålla spår av nötter och mandel