Bistrons Pannoumisallad

Allergener
Pannoumisallad

Mjölk/ Laktos

Spannmål

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

PANNOUMI: Högpastöriserad MJÖLK, salt, syrningskultur, ystenzym. Ytskiktet är behandlat med konserveringsmedel (kaliumsorbat).

ROSTADE COCKTAILTOMAT: Tomater (70%), solrosolja ( 28%), salt, vitlök, oregano, konserveringsmedel( E270).

PARMESAN: Opastöriserad MJÖLK, salt, löpe.

KRUTONGER: VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), surdeg av VETE/bovete, vatten, solrosfrö, frömix (RÅG, hirs, vallmofrö, linfrö), havssalt, jäst, VETEGLUTEN, guarkärnmjöl, vitlök, lök, salt, svartpeppar, rapsolja, persilja, rosmarin, mejram, oregano, timjan, basilika, kyndel, dragon.

Kan innehålla spår av sesam, senap och soja.

Roman sallad, ruccola, gurka, rödlök, ärtskott.