Skagenvåffla

med skagenröra, tångkaviar och picklad rödlök.
Allergener
Skagenvåffla

Gluten

Ägg

Mjölk/ laktos

Fisk

Kräftdjur

Senap

Svavel-dioxid/sulfit

Ingredienser

VÅFFLA: Vatten, VETEMJÖL, ÄGG, rapsolja, margarin (rapsolja, salt), socker, bakpulver (E341, E500, E503), MALTEXTRAKT, MJÖLKPULVER med full grädde, salt, naturlig smakämne.

SKAGENRÖRA: Rapsolja, vatten, OREGONRÄKA (Pandalus Jordani), FISK (Stillahavskummel (Merluccius productus) och Alaska pollock (Gadus Chalcogrammus)), majsstärkelse, potatisstärkelse, ÄGGULA, socker, salt, dill, KRABBAROM, ättika, tångkaviar (tångextrakt, vatten, salt, kryddor, arom, surhetsreglerande medel (E330), stabiliseringsmedel (E415), konserveringsmedel (E202, E211), färgämne (E120)), modifierad tapiokastärkelse, SENAPSFRÖ, ÄGGVITA, risvinäger, svartpeppar, vitpeppar, glukossirap, lök, citronjuicepulver, maltodextrin, arom, stabiliseringsmedel (E412, E415, E420), surhetsreglerande medel (E330), färgämne (E120, E160c), konserveringsmedel (E202, E211)

TÅNGKAVIAR: Havstångextrakt (83%), vatten, salt, kryddor (extrakt av cayenne, peppar, gurkmeja, lagerblad, purjolök), aromer (dill, dragon), surhetsreglerande medel (E330), stabiliseringsmedel (E415), konserveringsmedel (E211, E202) och färgämne (Paprika E160c, Betakaroten E160a).

PICKLAD RÖDLÖK: Rödlök (70%), äppelcidervinäger (SULFIT), socker, salt, färgämne (E163), konsistensmedel (E509), syra (E330). *bildas naturligt under jäsningsprocessen

Citron, dill

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.