Gluten
Ägg
Mjölk/ laktos
Fisk
Sojabönor
Kräftdjur
Senap
Svavel-dioxid/sulfit
VÅFFLA: Vatten, VETEMJÖL, ÄGG, rapsolja, margarin (rapsolja, salt), socker, bakpulver (E341, E500, E503), MALTEXTRAKT, MJÖLKPULVER med full grädde, salt, naturlig smakämne.
SKAGENRÖRA: Rapsolja, surimi (30%), (FISK, vatten, majsstärkelse, potatisstärkelse, SOJAOLJA, ÄGGVITA, salt, risvinsvinäger, socker, KRABBEXTRAKT, KRABBESSENS, färgämne (E120, E160c)), RÄKOR (15%), vatten, ÄGGULA, socker, dill, salt, ättika, tångkaviar (tångextrakt, vatten, salt, kryddor, arom, surhetsreglerande medel (E330), stabiliseringsmedel (E415), konserveringsmedel (E202, E211), färgämne (E120)), SENAPSFRÖ, kryddor (vitpeppar, svartpeppar), konserveringsmedel (E202, E211), stabiliseringsmedel (E412, E415), surhetsreglerande medel (E330), maltodextrin, potatismjöl, glukossirap, lökpulver, citronjuicepulver, arom.
TÅNGKAVIAR: Havstångextrakt (83%), vatten, salt, kryddor (extrakt av cayenne, peppar, gurkmeja, lagerblad, purjolök), aromer (dill, dragon), surhetsreglerande medel (E330), stabiliseringsmedel (E415), konserveringsmedel (E211, E202) och färgämne (Paprika E160c, Betakaroten E160a).
PICKLAD RÖDLÖK: Rödlök (70%), äppelcidervinäger (SULFIT), socker, salt, färgämne (E163), konsistensmedel (E509), syra (E330). *bildas naturligt under jäsningsprocessen
Citron, dill
* Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.