Skagenbaguette

Allergener
Bröd

Gluten

Skagenröra

Ägg

Fisk

Kräftdjur

Senap

Sojabönor

Ingredienser

Ingredienser

BRÖD: VETEMJÖL, vatten, salt, VETEGLUTEN, jäst, dextros, enzym, rapsolja.

SKAGENRÖRA: Rapsolja, surimi (30%), (FISK, vatten, majsstärkelse, potatisstärkelse, SOJAolja, ÄGGVITA, salt, risvinsvinäger, socker, KRABBextrakt, KRABBessens, färgämne (E120, E160c)), RÄKOR (15%), vatten, ÄGGULA, socker, dill, salt, ättika, tångkaviar (tångextrakt, vatten, salt, kryddor, arom, surhetsreglerande medel (E330), stabiliseringsmedel (E415), konserveringsmedel (E202, E211), färgämne (E120)), SENAPSFRÖ, kryddor (vitpeppar, svartpeppar), konserveringsmedel (E202, E211), stabiliseringsmedel (E412, E415), surhetsreglerande medel (E330), maltodextrin, potatismjöl, glukossirap, lökpulver, citronjuicepulver, arom.

ÖVRIGT: Romansallad, gurka, citron, dill.

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas