Skagenbaguette.

Allergener
Bröd

Gluten

Skagenröra

Ägg

Fisk

Kräftdjur

Senap

Ingredienser

Ingredienser

BRÖD: VETEMJÖL, vatten, salt, VETEGLUTEN, jäst, dextros, enzym, rapsolja.

SKAGENRÖRA: Majonnäs( rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel (E 260, E 330, E270), socker, salt, stabiliseringsmedel (E412, E414), kryddor, konserveringsmedel (E202)), surim (VITFISK (Pseudosciaena Manhurica ), majs – och potatisstärkelse, ÄGGVITA, salt, risvinäger, socker, KRABBsmakämne, färgämne, ( E120)), RÄKOR (( Pandalus borealis), salt konserveringsmedel (E 202, E211, E330)) (15%) , dill, tångkaviar (havstångextrakt, salt, kryddor, (Cayenne ,peppar, dill, dragon, gurkmeja, lagerblad). Surhetsreglerande medel(E330)., stabiliseringsmedel (E 415), konserveringsmedel (E202, E211), färgämne (E160c, E160)), citronpeppar( salt, kryddor, surhetsreglerande medel (E330). Socker, potatisstärkelse, glukossirap, lök, citronjuice koncentrat, (salt, kryddor, surhetsreglerande medel (E330). Socker, potatisstärkelse, glukossirap, lök, citronjuice koncentrat, maltodextrin), salt, vitpeppar, konserveringsmedel (E202, E211), SENAPSFRÖ.

ÖVRIGT: Romansallad, gurka, citron, dill.

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas