Skagenbaguette

Allergener
Bröd

Gluten

Skagenröra

Ägg

Fisk

Kräftdjur

Senap

Sojabönor

Ingredienser

LJUS BAGUETTE: VETEMJÖL, vatten, VETEGLUTEN, salt, jäst, mjölbehandlingsmedel (E300), maltmjöl av KORN.

Kan innehålla spår av sesam, senap, soja.

MÖRK BAGUETTE: VETEMJÖL, vatten, hela VETEMJÖL (20%), jäst, jodsalt, fiber, (VETE), gluten (VETE), maltmjöl (VETE) rostat maltmjöl (VETE), antioxidationsmedel (askorbinsyra), mjölbehandlingsmedel (L-cystein).

Kan innehålla spår av sesam, senap, soja.

SKAGENRÖRA: Majonnäs (rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel (E 260, E 330, E270), socker, salt, stabiliseringsmedel (E412, E415), kryddor, konserveringsmedel (E202)), surim (VITFISK (Pseudosciaena Manhurica ), majs – och potatisstärkelse, ÄGGVITA, salt, risvinäger, socker, KRABBSMAKSÄMNE, färgämne, ( E120)), RÄKOR (( Pandalus borealis), salt konserveringsmedel (E 202, E211, E330)) (15%), dill, tångrom (havstångextrakt, salt, kryddor, (Cayenne ,peppar, dill, dragon, gurkmeja, lagerblad). Surhetsreglerande medel(E330)., stabiliseringsmedel (E 415), konserveringsmedel (E202, E211), färgämne (E160c, E160a)), citronpeppar( salt, kryddor, surhetsreglerande medel (E330). Socker, potatisstärkelse, glukossirap, lök, citronjuice koncentrat, maltodextrin).salt, vitpeppar, konserveringsmedel ( E202, E211) SENAPSFRÖ, SOJAOLJA.

ÖVRIGT: Romansallad, gurka, citron, dill.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.