Skagenbaguette.

Allergener
Bröd

Gluten

Skagenröra

Ägg

Fisk

Kräftdjur

Ingredienser

Ingredienser

BRÖD: VETEMJÖL, vatten, salt, VETEGLUTEN, jäst, dextros, enzym, rapsolja.

SKAGENRÖRA: Majonnäs (rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel (E260, E330, E270), socker, salt, stabiliseringsmedel (E412, E415) krydda och konserveringsmedel (E202)), surimi (VITFISK (Pseudosciaena Manchurica), majs- och potatisstärkelse, ÄGGVITA, salt, risvinäger, socker, krabbsmakämne, färgämne (E120))(30%), RÄKOR ((Pandalus Borealis), salt, konserveringsmedel (E330, E300, E211, E202))(15%), dill, tångkaviar (havstångsextrakt, salt, kryddor (cayenne, peppar, dill, dragon, gurkmeja, lagerblad), surhetsreglerande medel (E330), stabiliseringsmedel (E415), konserveringsmedel (E211, E202), färgämne (E160c, E160a), citronpeppar, salt, vitpeppar, konserveringsmedel (E202, E211).

ÖVRIGT: Romansallad, gurka, citron, dill.

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas