Salami & Brie i Ciabatta.

Allergener
Bröd

Gluten

Salami
Brieost

Mjölk/ laktos

Flora

Ingredienser

BRÖD: VETEMJÖL(innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, olivolja, havssalt, surdeg av VETE, jäst, VETEGLUTEN, DURUMVETEMJÖL.

Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam och laktos.

SALAMI: Griskött, fett fläsk, salt, potatisstärkelse, druvsocker, peppar, antioxidationsmedel (E301), torkad glukossirap, vitlök, starterkultur, konserveringsmedel (E250), färgämne (E120).

BRIEOST: Vitmögelost av pastöriserad KOMJÖLK, salt, mjölksyrakultur, ostlöpe.

FLORA: Flora mjölkfritt (vegetabiliska oljor (raps, palm), vatten, salt, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, solroslecitin), syra (citronsyra), naturlig arom, vitaminer (A,D)).

Romansallad, paprika och ärtskott.

 

* Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.