Gluten
Mjölk/ laktos
BRÖD: VETEMJÖL(innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, olivolja, havssalt, surdeg av VETE, jäst, VETEGLUTEN, DURUMVETEMJÖL.
Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam och laktos.
SALAMI: Griskött, fett fläsk, salt, potatisstärkelse, druvsocker, peppar, antioxidationsmedel (E301), torkad glukossirap, vitlök, starterkultur, konserveringsmedel (E250), färgämne (E120).
BRIEOST: Vitmögelost av pastöriserad KOMJÖLK, salt, mjölksyrakultur, ostlöpe.
FLORA: Flora mjölkfritt (vegetabiliska oljor (raps, palm), vatten, salt, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, solroslecitin), syra (citronsyra), naturlig arom, vitaminer (A,D)).
Romansallad, paprika och ärtskott.
* Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.