Ciabatta Salami & Brie

Allergener
Bröd

Gluten

Salami
Brieost

Mjölk/ laktos

Flora

Ingredienser

BRÖD:  VETEMJÖL, vatten, DURUMVETEMJÖL 19%, jodberikat salt, rapsolja, socker, RÅGSIKTSMJÖL, torkad surdeg(VETEMJÖL, surdegskultur), jäst, emulgeringsmedel (vegetabilisk E472e), VETEMALTMJÖL, mjölbehandlingsmedel (E300).

Kan innehålla spår av mjölk och sesamfrön.

SALAMI: Griskött, fett fläsk, salt, potatisstärkelse, druvsocker, peppar, antioxidationsmedel (E301), torkad glukossirap, vitlök, starterkultur, konserveringsmedel (E250), färgämne (E120).

BRIEOST: Vitmögelost av pastöriserad KOMJÖLK, salt, mjölksyrakultur, ostlöpe.

FLORA: Flora mjölkfritt (vegetabiliska oljor (raps, palm), vatten, salt, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, solroslecitin), syra (citronsyra), naturlig arom, vitaminer (A,D)).

Romansallad, paprika och ärtskott.

 

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.