Prinsessdessert

Allergener
Prinsessdessert

Gluten

Mjölk/ laktos

Nötter

Ägg

Ingredienser

VISPGRÄDDE, socker, vatten, pastöriserad HELÄGGSMASSA, MANDEL, VETEMJÖL, strösocker, VETESTÄRKELSE, KÄRNMJÖLKSPULVER, hallon, vegetabiliskt fett och olja (palm, palmkärna, shea), glukossirap, invertsockersirap, salt, modifierad stärkelse E1442, arom, färgämne: E100, E141, invertas, bakpulver: E450, E500, emulgeringsmedel: E472b, E477, SKUMMJÖLKSPULVER, VASSLEPULVER, druvsocker, ÄGGVITA, färgämne: E120, potatisstärkelse, förtjockningsmedel: E412, E466, enzym, stabiliseringsmedel: E1505.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.