Pecanpaj

Allergener
Pecanpaj

Ägg

Nötter

Ingredienser

PEKANNÖT, socker, sirap, salt, vatten, rismjöl, vegetabilisk olja (raps), bovetemjöl, vegetabilisk olja (kokos), HELÄGGSPULVER, fullhärdad rapsolja, salt, torrpektin (pektin (E440), kalciumfosfat (E341), dextros), vaniljarom (Sötningsmedel E420, vatten, etylalkohol (9,5%), aromer.), arom (vanillin), emulgeringsmedel (E471), klumpförebyggandemedel (E535), naturlig arom, stärkelse, surhetsreglerande medel (E330), vitamin A. 21% Pekannöt ursprung USA.

GRÄDDE: modifierad stärkelse, stabiliseringsmedel (E466, E331, karragen), emulgeringsmedel (E471).

 

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.