Pecanpaj

Allergener
Pecanpaj

Gluten

Nötter

Ägg

Grädde

Mjölk/ laktos

Ingredienser

Socker, PEKANNÖT, bagerivetemjöl extra (VETEMJÖL, mjölbehandlingsmedel (amylas, askorbinsyra)), shea, kokos, vatten, rapsolja, salt, emulgeringsmedel (E471 av veg. fett), naturlig arom, sirap, vatten, HELÄGGSPULVER, salt, vaniljarom (sötningsmedel E420, vatten, etylalkohol (9,5%), aromer.), arom (vanillin), klumpförebyggandemedel (E535), stärkelse.

GRÄDDE: modifierad stärkelse, stabiliseringsmedel (E466, E331, karragen), emulgeringsmedel (E471).

 

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.