Ostsås-dip

Allergener
Ostsås-dip

Mjölk/ laktos

Sojabönor

Ingredienser

CHEDDAROSTBLANDNING vatten, OSTLÖPE, CHEDDAROST (MJÖLK; OSTKULTUR, salt, enzymer, (5%), SKUMMJÖLK, maltodextrin, stabiliseringsmedel: natriumfosfat, GRÄDDE, majsstärkelse, salt, stabiliseringsmedel: xantangummi) (44%), vatten, vatten-oljeemulsion (palmolja, vatten, emulgeringsmedel: natriumstearoyl-2-lactylat), färgämne E160b, tapiokastärkelse, majsstärkelse, maltodextrin, salt, surhetsreglerande ämnen: natriumcitrat; smakämnen (jäst, jästextrakt, majs maltodextrin, potatis maltodextrin, SOJABÖNSOLJA, majsstärkelse, naturliga smakämnen), stabiliseringsmedel: natriumfosfat; färgämnen: paprikaextrakt, betakaroten, emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror; syror; mjölksyra.

* Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.