Gluten
Mjölk/ laktos
KÄLLARFRANSKA: VETEMJÖL(innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, rapsolja, havssalt, jäst, VETEGLUTEN, DURUMVETEMJÖL.
LJUS FRALLA: VETEMJÖL (askorbinsyra, malt KORN), vatten, havssalt, jäst, torkad surdeg (VETE), VETEGLUTEN, DURUMVETEMJÖL.
MÖRK FRALLA: VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, fullkornsmjöl av RÅG och VETE (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), farinsocker, solrosfrö, linfrö, VETEGLUTEN, rapsolja, havssalt, malt av KORN, jäst, DURUMVETEMJÖL.
Kan finnas spår av mjölk, ägg, sesam och laktos
OST: MJÖLK, salt, syrningskultur, vegetabiliskt ystenzym.
ÖVRIGT: Flora mjölkfritt: vegetabiliska oljor (raps, palm), vatten, salt, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, solroslecitin), syra (citronsyra), naturlig arom, vitaminer (A,D).
Romansallad, gurka, paprika
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.