Gluten
Mjölk/ laktos
Mjölk/ laktos
KÄLLARFRANSKA: VETEMJÖL(innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, rapsolja, havssalt, jäst, VETEGLUTEN, DURUMVETEMJÖL.
KAN INNEHÅLLA SPÅR AV MJÖLK, ÄGG, SESAM, LAKTOS
MÖRK FRALLA: VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, fullkornsmjöl av RÅG och VETE (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), farinsocker, solrosfrö, linfrö, VETEGLUTEN, rapsolja, havssalt, malt av KORN, jäst, DURUMVETEMJÖL.
KAN FINNAS SPÅR AV MJÖLK, ÄGG, SESAM, LAKTOS
OST: MJÖLK, salt, syrningskultur, vegetabiliskt ystenzym.
ÖVRIGT: Flora (Vegetabiliska oljor 70% (raps, palm, solros, linfrö), vatten, KÄRNMJÖLK, salt (0,9%), emulgeringsmedel (solroslecitin, mono- och diglycerider av vegetabiliska fettsyror), syra (citronsyra), arom, vitamin A och D. Romansallad, gurka, paprika
* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas