Ostfralla

Allergener
Bröd

Gluten

Ost

Mjölk/ laktos

Övrigt

Mjölk/ laktos

Ingredienser

KÄLLARFRANSKA: VETEMJÖL(innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, rapsolja, havssalt, jäst, VETEGLUTEN, DURUMVETEMJÖL.

KAN INNEHÅLLA SPÅR AV MJÖLK, ÄGG, SESAM, LAKTOS

MÖRK FRALLA: VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, fullkornsmjöl av RÅG och VETE (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), farinsocker, solrosfrö, linfrö, VETEGLUTEN, rapsolja, havssalt, malt av KORN, jäst, DURUMVETEMJÖL.

KAN FINNAS SPÅR AV MJÖLK, ÄGG, SESAM, LAKTOS

OST: MJÖLK, salt, syrningskultur, mikrobiellt ystenzym.

ÖVRIGT: Flora (Vegetabiliska oljor 70% (raps, palm, solros, linfrö), vatten, KÄRNMJÖLK, salt (0,9%), emulgeringsmedel (solroslecitin, mono- och  diglycerider av vegetabiliska fettsyror), syra (citronsyra), arom, vitamin A och D. Romansallad, gurka, paprika

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas