Gluten
Sojabönor
Mjölk/ laktos
Kräftdjur
Mjölk/ laktos
Salladsbas:
Sallad Napolitana(Säsongens salladsblad), olivmix( Urkärnade kalamata- och halkidikioliver, vatten, salt, surhetsreglerande medel E270), rödlök, soltorkad tomat (soltorkade tomater, solrosolja, vinäger, salt, vitlök, oregano, surhetsreglerande medel (citronsyra), antioxidationsmedel (askorbinsyra)), majskorn, vatten, salt, cocktailtomat.
Välj till:
Tofu Alspånsrökt: SOJABÖNOR* odlade inom EU (65%), vatten, SOJASÅS* (SOJABÖNOR*, VETE*), kryddor* (örtsalt*), mineralsalt, alspånsrök. *ekologiskt
Fetaost: Från 100% grekisk pastöriserad får-och GETMJÖLK, salt, löpe(ej animalisk, kultur, bladpersilja.
Räkor:(Handskalade räkor i lake MSC) RÄKOR, (Pandalus borealis), vatten, salt, surhetsreglerande medel (citronsyra), socker, konserveringsmedel (E202, E211), dill, citron.
Kyckling: Kyckling (bröst- och lårfilé), salt, glukossirap, kryddor (paprika, socker, lök, rosmarin, svartpeppar, vitlök, spiskummin), potatisstärkelse, stabiliseringsmedel (E451, E450), paprikaextrakt, antioxidant (E301), Grillkrydda(40% salt, krydda (paprika, chilipeppar, svartpeppar, ingefära, koriander, kummin, libbsticka, lagerblad, rosmarin), lök, socker). ärtskott.
Ost & Skinka: Ost( MJÖLK, salt, potatisstärkelse, syrningskultur, vegetabilisk ystenzym. Skinka( Skinka (88%), vatten, salt, druvsocker, stabiliseringsmedel (E450, E451) köttbuljong (av gris), antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250), bladpersilja.
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.