Räksmörgås

Allergener
Bröd

Gluten

Räkor

Kräftdjur

Äggmajonnäs

Ägg

Senap

Flora

Mjölk/ laktos

Ingredienser

Ingredienser

BRÖD: VETEMJÖL (64%), vatten, sirap, rapsolja, HAVREskållning, salt, jäst, fermenterat VETEMJÖL, VETEGLUTEN, vegetabiliskt emulgeringsmedel (mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar, solroslecitin, mono- och diglycerider av fettsyror), socker, maltmjöl (KORN), mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).

RÄKOR: RÄKOR (Pandalus borealis), vatten, salt, surhetsreglerande medel, citronsyra, socker, konserveringsmedel  E202, E211.

ÄGGMAJONNÄS: ,Rapsolja, tärnat ÄGG,vatten, ÄGGULA, citronjuicekoncentrat, socker, salt, ättika, SENAPSFRÖ, citronskal, konserveringsmedel ( E202, E211), antioxidationsmedel(E330), stabiliseringsmedel( E412), maltodextrin, arom.

FLORA: Vegetabiliska oljor 70% (raps, palm, solros, linfrö), vatten, KÄRNMJÖLK, salt (0,9%), emulgeringsmedel (solroslecitin, mono- och diglycerider av vegetabiliska fettsyror), syra (citronsyra), arom, vitamin A och D. Romansallad, gurka, citron, rädisa/tomat, dill.

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas