Räksmörgås

Allergener
Bröd

Gluten

Räkor

Kräftdjur

Äggmajonnäs

Ägg

Senap

Flora

Ingredienser

BRÖD: VETEMJÖL, vatten, sirap, rapsolja, HAVRESKÅLLNING, salt, jäst, fermenterat VETEMJÖL, VETEGLUTEN, vegetabiliskt emulgeringsmedel, (mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar, solroslecitin, mono- och diglycerider av fettsyror), socker, maltmjöl (KORN), mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)

RÄKOR: RÄKOR (Pandalus borealis), vatten, salt, surhetsreglerande medel, citronsyra, socker, konserveringsmedel  E202, E211.

ÄGGMAJONNÄS: Svensk pressad rapsolja, vatten, ÄGGULA, socker, SENAPSFRÖ, surhetsreglerande medel (ättika, citronsyra) salt, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, xanthangummi) konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat), ÄGG (99.9%), salt, surhetsreglerande medel: ättiksyra

FLORA: Flora mjölkfritt (vegetabiliska oljor (raps, palm), vatten, salt, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, solroslecitin), syra (citronsyra), naturlig arom, vitaminer (A,D)).

Frilice crisp, gurka, citron, rädisa, dill.

 

 

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.