Räksmörgås

Allergener
Bröd

Gluten

Räkor

Kräftdjur

Äggmajonnäs

Ägg

Senap

Flora

Mjölk/ laktos

Ingredienser

BRÖD: VETEMJÖL, vatten, sirap, rapsolja, HAVRESKÅLLNING* salt, jäst, fermenterat VETEMJÖL, VETEGLUTEN, vegetabiliskt emulgeringsmedel, (mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar, solroslecitin, mono- och diglycerider av fettsyror), socker, maltmjöl (KORN), mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra) *Fullkornsmängd: 2%, motsvarande 2% av torrvikten.

RÄKOR: RÄKOR (Pandalus borealis), vatten, salt, surhetsreglerande medel, citronsyra, socker, konserveringsmedel  E202, E211.

ÄGGMAJONNÄS: Svensk pressad rapsolja, vatten, ÄGGULA, socker, SENAPSFRÖ, surhetsreglerande medel (ättika, citronsyra) salt, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, xanthangummi) konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat), ÄGG (99.9%), salt, surhetsreglerande medel: ättiksyra

FLORA: Vegetabiliska oljor 70% (raps, palm, solros, linfrö), vatten, KÄRNMJÖLK, salt (0,9%), emulgeringsmedel (solroslecitin, mono- och diglycerider av vegetabiliska fettsyror), syra (citronsyra), arom, vitamin A och D. Romansallad, gurka, citron, rädisa/tomat, dill.

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas