Gluten
Mjölk/ laktos
Ägg
Pizzabotten: VETEMJÖL, vatten, rapsolja, socker, salt, vetegluten, jäst, dextros, emulgeringsmedel (E472e), maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (amylas, askorbinsyra), xylanas.
Tomatsås: Tomater (60%), tomatjuice (40%), salt, surhetsreglerande medel: citronsyra.
Ost: MJÖLK, saltpotatisstärkelse, syrningskultur, vegetabilisk ystenzym.
Nötkebab: Nötkött, kryddor (svartpeppar, lök, spiskummin, paprika, vitlök, koriander), salt, potatismjöl, potatisstärkelse, stabiliseringsmedel (E450).
Jalapeños: Jalapeño chili, vatten, vinäger, salt, konsistensmedel (E509), lökpulver.
Kebabsås: YOGHURT, vatten, vegetabilisk olja, salt, modifierad stärkelse, förtjockningsmedel (E412, E415, E401), ÄGGULA, vitlök, kryddor, örtkryddor, lök, ättika, surhetsreglerande medel (E270, E262, E296, E330), dragonättika, tomat, konserveringsmedel (E202, E211), maltodextrin, dextros, champinjon, kryddextrakt, färgämne (E150a).
Extra virgin olivolja, torkad oregano, rödlök, färsk ruccola.
* Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.