Okome

Pizza med nötkebab och rödlök
Allergener
Okome

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Ingredienser

 

 

Pizzabotten: VETEMJÖL, vatten, rapsolja, socker, salt, vetegluten, jäst, dextros, emulgeringsmedel (E472e), maltmjöl av korn, mjölbehandlingsmedel (amylas, askorbinsyra), xylanas.

Tomatsås: Tomater (60%), tomatjuice (40%), salt, surhetsreglerande medel: citronsyra.

Ost: MJÖLK, saltpotatisstärkelse, syrningskultur, vegetabilisk ystenzym.

Nötkebab: Nötkött, kryddor (svartpeppar, lök, spiskummin, paprika, vitlök, koriander), salt, potatismjöl, potatisstärkelse, stabiliseringsmedel (E450).

Jalapeños: Jalapeño chili, vatten, vinäger, salt, konsistensmedel (E509), lökpulver.

Kebabsås: YOGHURT, vatten, vegetabilisk olja, salt, modifierad stärkelse, förtjockningsmedel (E412, E415, E401), ÄGGULA, vitlök, kryddor, örtkryddor, lök, ättika, surhetsreglerande medel (E270, E262, E296, E330), dragonättika, tomat, konserveringsmedel (E202, E211), maltodextrin, dextros, champinjon, kryddextrakt, färgämne (E150a).

Extra virgin olivolja, torkad oregano, rödlök, färsk ruccola.

 

 

 

 

* Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.