Okome

Pizza med nötkebab och rödlök
Allergener
Okome

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Senap

Ingredienser

 

 

Pizzabotten: VETEMJÖL, vatten, rapsolja, socker, salt, vetegluten, jäst, dextros, emulgeringsmedel (E472e), maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (amylas, askorbinsyra), xylanas.

Tomatsås: Tomater (60%), tomatjuice (40%), salt, surhetsreglerande medel: citronsyra.

Ost: MJÖLK, salt, potatisstärkelse, syrningskultur, vegetabilisk ystenzym.

Nötkebab: Nötkött, kryddor (svartpeppar, lök, spiskummin, paprika, vitlök, koriander), salt, potatismjöl, potatisstärkelse, stabiliseringsmedel (E450).

Jalapeños: Nacho-Jalapeño i skivor, vatten, vinäger, salt, kalciumklorid, vitlök.

Kebabsås: YOGHURT 44%, rapsolja, vatten, ÄGGULA, SENAPSFRÖ, salt, socker, lök, vitlök, kryddor, örtkryddor, svartpepparextrakt, champinjonpulver, ättika, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, xantangummi), surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (natriumbensoat, kaliumsorbat)

Extra virgin olivolja, torkad oregano, rödlök, färsk ruccola.

 

 

 

 

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.