Ägg- och Sillmacka

Allergener
Bröd

Gluten

Sill

Fisk

Övrigt

Mjölk/ laktos

Ägg

Ingredienser

Ingredienser

BRÖD: MJÖL (VETE, fullkorn av RÅG och VETE, siktad RÅG, grov VETE), vatten, sirap, klippta RÅGkärnor, vetegluten, rapsolja, jäst, salt,  malt av KORN, surdeg av VETE.

SILL: SILL ( Clupea harengus), vatten, socker, salt, kryddor (bla. Peppar, kryddpeppar, nejlika, ingefära)), vatten, muskot, kryddpeppar, peppar), kryddextrakt.

ÖVRIGT: ÄGG, GRÄDDFIL, flora: Vegetabiliska oljor 70% (raps, solros, linfrö), vatten, KÄRNMJÖLK, salt (0,9%), emulgeringsmedel (solroslecitin, mono- och diglycerider av vegetabiliska fettsyror), syra (citronsyra), arom, vitamin A och D.
Citron, dill, rödlök, romansallad

* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas