Gluten
Fisk
Mjölk/ laktos
Ägg
BRÖD: MJÖL (VETE, fullkorn av RÅG och VETE, siktad RÅG, grov VETE), vatten, sirap, klippta RÅGkärnor, vetegluten, rapsolja, jäst, salt, malt av KORN, surdeg av VETE.
SILL: SILL ( Clupea harengus), vatten, socker, salt, kryddor (bla. Peppar, kryddpeppar, nejlika, ingefära)), vatten, muskot, kryddpeppar, peppar), kryddextrakt.
ÖVRIGT: ÄGG, GRÄDDFIL, flora: Vegetabiliska oljor 70% (raps, palm, solros, linfrö), vatten, KÄRNMJÖLK, salt (0,9%), emulgeringsmedel (solroslecitin, mono- och diglycerider av vegetabiliska fettsyror), syra (citronsyra), arom, vitamin A och D.
Citron, dill, rödlök, romansallad
* Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas