Matvete & Rödkål Salladsbas

Du väljer själv salladsbas, protein, bröd & dressing. Från 79 kr.
Allergener
Matvete & Rödkål

Gluten

Sojabönor

Ägg

Tofu

Gluten

Sojabönor

Fetaost

Mjölk/ laktos

Räkor

Kräftdjur

Kyckling
Ost & Skinka

Mjölk/ laktos

Ingredienser

Salladsbas: Matvete (Ekologiskt DURUMVETE och vatten),rapsolja, persilja, SOJABÖNOR, rödkål, morot, purjolök, rättika, cocktailtomat, ÄGG, apelsin.

(Matvete) Kan innehålla spår av senap 

Välj till:

Tofu Alspånsrökt: SOJABÖNOR* odlade inom EU (65%), vatten, SOJASÅS* (SOJABÖNOR*, VETE*), kryddor* (örtsalt*), mineralsalt, alspånsrök. *ekologiskt

Fetaost: Från 100% grekisk pastöriserad får-och getMJÖLK, salt, löpe(ej animalisk, kultur, bladpersilja.

Räkor:(Handskalade räkor i lake MSC) RÄKOR, (Pandalus borealis), vatten, salt, surhetsreglerande medel (citronsyra), socker, konserveringsmedel (E202, E211), dill, citron.

Kyckling: Kyckling (bröst- och lårfilé), salt, glukossirap, kryddor (paprika, socker, lök, rosmarin, svartpeppar, vitlök, spiskummin), potatisstärkelse, stabiliseringsmedel (E451, E450), paprikaextrakt, antioxidant (E301), Grillkrydda(40% salt, krydda (paprika, chilipeppar, svartpeppar, ingefära, koriander, kummin, libbsticka, lagerblad, rosmarin), lök, socker). ärtskott.

Ost & Skinka: Ost( MJÖLK, salt, potatisstärkelse, syrningskultur, vegetabilisk ystenzym. Skinka( Skinka (88%), vatten, salt, druvsocker, stabiliseringsmedel (E450, E451) köttbuljong (av gris), antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250), bladpersilja.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.