Macka med Lufttorkad Skinka

Pestocreme, Lufttorkad Skinka, Soltorkad Tomat, Mozzarella och Ruccola
Allergener
Macka med Lufttorkad Skinka

Gluten

Mjölk/ laktos

Nötter

Ingredienser

Bröd: VETEMJÖL, vatten, solrosfrö (7,3%), Linfrö (6,2%), fullkorn av VETE*, pumpafrö (2,1%), fullkorn av RÅG*, VETEKLI, sirap, surdegspulver (RÅG), fullkorn av HAVRE*, fermenterat VETEMJÖL, salt, socker, jäst, VETEGLUTEN, emulgeringsmedel (mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar, solroslecitin), maltmjöl (KORN), mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). *Fullkornsmängd 9%

Fyllning: Pestobas (Solrosolja, basilika (38%), CASHEWNÖTTER(10%), salt, PARMIGIANO REGGIANO OST(1%), vitlök, mjölksyra, Pastöriserad GRÄDDE, SKUMMJÖLK, salt, SYRNINGSKULTUR (MJÖLK)), Luftikus (skinkkött, salt, torkad glukossirap, socker, kryddor, rökt salt, glukos, kryddextrakt, druvsocker, konserveringsmedel (E 250, E 252), antioxidationsmedel (E 301), soltorkade tomater, solrosolja, vinäger, salt, vitlök, oregano, surhetsreglerande medel (citronsyra), antioxidationsmedel (askorbinsyra), avokado (99%), salt, antioxidant: E300, surhetsreglerande medel: E330 mozzarella (MJÖLK, salt, syrningskultur, vegetabilisk ystenzym), ruccola.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.