Laxspett dubbelrökt

med vitlöksdip

Allergener
Laxspett

Fisk

Vitlöksdip

Senap

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.

Ingredienser

LAXSPETT: LAX (Salmo Salar), salt, socker. (Lax från Norge, dubbelrökt i Falkenberg)

VITLÖKSDIP: Rapsolja, vatten, socker, salt, ättika, SENAPSFRÖ, kryddor, modifierad stärkelse (majs och potatis), stabiliseringsmedel (xantangummi, guarkärnmjöl), surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat). färsk vitlök, salt.

ÖVRIGT:Ärtskott